Als gediplomeerd dwarsfluitdocente, en door mijn jarenlange leservaring, kan ik iedereen een les “op maat” geven. Jong, iets ouder, beginner, (ver)gevorderde; we zoeken in de lessen samen naar de voor jou beste balans tussen het pure plezier van samen musiceren en het aanleren van de kennis en vaardigheden om zo mooi mogelijk dwarsfluit te leren spelen.

De fluit is een veelzijdig instrument, je kunt er alle kanten mee op. Er is heel veel muziek geschreven voor fluitduo’s en – trio’s en grotere samenspelgroepen. Je kunt je laten begeleiden door een piano, orgel, keyboard of gitaar en al gauw leuke voorspeelstukjes spelen. Als je wat gevorderder bent kun je in een symfonie- of harmonieorkest terecht. Ook popmuziek kun je na een tijdje les prima spelen op je dwarsfluit

Wat betreft lesfrequentie en lesvorm is er veel mogelijk, maar een reguliere les voor kinderen is toch het liefst elke week. Volwassenen kunnen ook eens per twee weken les krijgen. Ook is het voor gevorderde fluitisten of fluitensembles mogelijk om, bijvoorbeeld voor het oplossen van een specifiek probleem, een afspraak per les te maken. Een eerste gesprek en proefles zijn altijd vrijblijvend.

Locaties

DIEPENHEIM
Morsdijk 4a

HOLTEN
Kulturhus